Blog

Shot show 2020

Een goede vriend zei me, “je zal het de max vinden, niets is groter dan Las Vegas.”

Shot show 2020, Las Vegas, United States of America. Als dat niet als muziek je oren klinkt. Dan moet je waarschijnlijk niet verder lezen. Voor alle mensen die wel verder lezen, veel plezier.

Springfield Armory @ Shot Show 2020

Voor alles is een oplossing in de VS. Maar de beste oplossing is als het groter is dan de vorige. Dat blijkt uit alles wat de sportschutters en jagers gebruiken. Ze willen grotere laders, richtkijkers met een grotere zoom, nieuwe kalibers worden gemaakt om nog verder te schieten. Als kleine Belg in America voel ik me als Kuifje. Kleine man die de wereld wil zien. Veel nieuwe geweren, veel carbon-lopen uit Montana, AR-15 “Black-guns”, pistolen in 10mm Auto in pink. Living legends gesproken zoals Steve Hornady, C. Reed Knight en Doug Turnbull. Het is enorm hoe Amerikanen van hun wapens houden maar ook van hun natuur. De natuurreservaten zijn hier enorm en niet verboden om te jagen. Staten zoals Montana, North Dakota, hebben 1miljoen inwoners maar zijn ook nog eens 10 KEER groter dan België. Dan besef je hoe anders het leven kan zijn als er plaats is voor zowel mens als natuur. Vlaanderen is de grote van een stad en heeft ook de inwoners dichtheid van een heel drukke regio. Ik kan iedereen aanraden om eens uit Europa te reizen, naar Canada of de VS. Have Fun !

Don’t get to serious 😉

Wat brengen we mee voor het volgend seizoen? Dat lees je binnenkort ook terug op deze pagina.

Schemeravond met topmerken

Na de vele vragen van klanten organiseren we een avond om onze kijkers te testen. En wat is het beste moment om dit te testen dan bij valavond?

Kom op 19 oktober vanaf 18u naar Waarschoot, er zullen 6 merken getest kunnen worden ( lees: meer dan 30 kijkers zullen getest kunnen worden).

Leica, Swarovski, Zeiss, Meopta brengen hun topverrekijkers en richtkijkers mee.

Pulsar, Guide en Zeiss zullen de verschillen tonen tussen een restlichtversterkende en infraroodkijkers.

In samenwerking met Ambona kunnen we vanaf de miradors de damherten en hazen gespot worden.

Snel inschrijven is de boodschap!
We voorzien een hapje en een drankje.

Schemeravond inschrijving hier!

New website is finally online!

YES! We are online, I hope you check this page frequently.

Eindelijk! We zijn online en we gaan ervoor.
De pagina van Gunroom.be zal de komende dagen, weken, maanden nog flink uitgroeien tot een “must visit” om uw zoektocht in de wereld van jacht en sportschieten te helpen.

Veel plezier alvast met het volgende filmpje van echt Belgisch vakmanschap!

 

David